Bine ați venit pe site-ul Bethany Apostolic Institute of Theology, Myanmar

 

Bethany Apostolic Institute of Theology, Myanmar este o instituție de învățământ superior, acreditată de CHIN CHRISTIAN ALLIANCE, fiind recunoscută de MINISTERUL RELIGIILOR DIN MYANMAR, aparținând Bisericilor Penticostale Române din Australia.

Acest institut își propune să formeze slujitori ai Bisericii, în vederea extinderii Împărăției lui Dumnezeu, bazându-se pe învățătura Sfintelor Scripturi și în colaborare cu Bisericile penticostale române din Australia.

Românii care au emigrat în Australia, în SUA și în Europa, ajunși acum în Sudul Asiei – plecați dintr-o țară neînsemnată pe harta marilor puteri, o țară aflată în Sud Estul Europei, cu o istorie zbuciumată, cu ani grei de comunism, cu sfinți care au murit pentru credința lor în închisori comuniste – români credincioși – împrăștiați printre multe neamuri, cu un scop înalt al lui Dumnezeu, de a duce Evanghelia și trăirea creștină altor popoare, de a zidi biserici și de a forma ucenici ai Domnului Isus Hristos.

După deschiderea primei biserici penticostale din regiunea Yangon, în mai 2019 – a apărut proiectul înființării unei școli creștine, la cerința și dorința unor frați din zonă.

Astfel a avut loc în iulie 2019, festivitatea de deschidere a primei școli creștine din acea zonă, cu participarea a 45 de studenți – toți peste 18 ani, care au experimentat nașterea din nou și botezul în apă nou-testamental, dornici de a cunoaște mai mult despre Dumnezeu și trăirea creștină biblică.

Doamne ajută! Doamne dă izbândă!