Începând cu 25 Mai 2018 a intrat în vigoare și în România noua lege cu privire la protecția datelor, GDPR (General Data Protection Regulations). Conform acestor noi reguli suntem obligați să vă informam că Bethany Apostolic Institute of Theology colectează datele personale ale clienților doar în cazul în care dumnevoastră vă creați un cont pe site sau ne trimiteți un mesaj folosind formularul de contact. Stocarea datelor se face doar pentru atâta timp cât sunt necesare spre a servi scopului cu care au fost colectate.

Datele dvs. vor fi stocate în siguranță, iar dacă veți dori să accesați sau să modificați informațiile din contul dvs., veți putea face acest lucru în orice moment. Dacă doriti sa aflati ce date stocam despre dvs sau doriti ștergerea datelor dumneavoastră precum și a contului de utilizator, vă rugăm să ne solicitați acest lucru prin email la contact@bethanyapostolic.com

În cazul conținutului încorporat din alte site-uri terțe (exemplu: Youtube.com), acesta se va comporta la fel ca și cum ați vizita direct acele site-uri. Ele pot colecta informații despre dvs, pot utiliza cookie-uri, pot monitoriza interacțiunile dvs cu conținutul încorporat, dacă sunteți autentificat pe acele site-uri.